Головна » Статті » Рецепти

Рулет з кабачків
Смачний і ніжний рулетик. Начинку для нього можна придумати яку - зробити омлет із зеленню або з шинкою, посмажити овочі (баклажани наприклад), натерти сир і змішати його з часничком і майонезом.

Інгредієнти: два середніх кабачка, два яйця, 120 мл молока, щіпка соди (погасити оцтом), дві столові ложки крохмалю, склянка борошна, зелень кропу, сіль і спеції за смаком.
Для начинки: два баклажана, дві часточки часнику, 100 грам майонезу і сметани

Спочатку готуємо начинку. Баклажани ріжемо брусочками, обсмажуємо в олії. Перекладаємо на серветку, щоб вбралося зайве масло.
чистимо Кабачки від шкірки, натираємо на дрібній терці, зайвий сік зливаємо. Додаємо яйця, гашену соду, борошно з крохмалем і дрібно нарізаний кріп. Солимо-перчимо, заправляємо спеціями. Тісто по консистенції має вийти як на оладки. Розподіляємо його рівним шаром на деко (його застелити папером і змастити маслом), ставимо в духовку з середнім вогнем, випікаємо поки краєчки трохи не підрум'яняться і не з'явиться пружна скоринка.
У мисочку видавлюємо часник, змішуємо його зі сметаною і майонезом. Покриваємо сумішшю готовий кабачковий корж, кладемо баклажани, зверху змащуємо залишками суміші. За допомогою пергаменту звертаємо в рулет і даємо йому повністю охолонути.
Просмотров: 530
Категория: Рецепти |
| Теги: начинку, два

Рекомендовані рецепти:

Слойки з яблуками
Кекс на згущеному молоці
Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Паштет по-східному
Печиво серпантин
Безе
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: