Смачний і ніжний рулетик. Начинку для нього можна придумати яку - зробити омлет із зеленню або з шинкою, посмажити овочі (баклажани наприклад), натерти сир і змішати його з часничком і майонезом.
Інгредієнти: два середніх кабачка, два яйця, 120 мл молока, щіпка соди (погасити оцтом), дві столові ложки крохмалю, склянка борошна, зелень кропу, сіль і спеції за смаком. Для начинки: два баклажана, дві часточки часнику, 100 грам майонезу і сметани
Спочатку готуємо начинку. Баклажани ріжемо брусочками, обсмажуємо в олії. Перекладаємо на серветку, щоб вбралося зайве масло. чистимо Кабачки від шкірки, натираємо на дрібній терці, зайвий сік зливаємо. Додаємо яйця, гашену соду, борошно з крохмалем і дрібно нарізаний кріп. Солимо-перчимо, заправляємо спеціями. Тісто по консистенції має вийти як на оладки. Розподіляємо його рівним шаром на деко (його застелити папером і змастити маслом), ставимо в духовку з середнім вогнем, випікаємо поки краєчки трохи не підрум'яняться і не з'явиться пружна скоринка. У мисочку видавлюємо часник, змішуємо його зі сметаною і майонезом. Покриваємо сумішшю готовий кабачковий корж, кладемо баклажани, зверху змащуємо залишками суміші. За допомогою пергаменту звертаємо в рулет і даємо йому повністю охолонути.
|