Головна » Статті » Рецепти

Рибний суп з лосося
Для того, щоб приготувати цей рибного супу потрібні такі продукти: 300-400 філе лосося, 100 г суцвіть броколі, одна середнього розміру цибулина, один солодкий перець, одна середня морква, 20 г вершкового масла, сіль, перець горошком, лавровий лист, зелень.
Філе лосося необхідно відварити протягом двох-трьох хвилин в киплячій, з додаванням невеликої кількості солі, воді, потім воду потрібно злити, а рибу відкласти на час.
У каструлю викласти суцвіття брокколі і нарізані кубиками солодкий перець, моркву і цибулю. Залити одним з половиною літром води і варити овочі до тих пір, поки вони не стануть м'якими.
Наприкінці варіння овочів потрібно додати в каструлю чорний перець горошком, лавровий листок і подрібнену зелень, а потім додати шматочки філе лосося. Довести суп до кипіння і зняти з вогню.
Рибний суп покласти шматочок вершкового масла, накрити кришкою і дати настоятися близько семи-десяти хвилин, після чого суп можна подавати до столу.
Просмотров: 661
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, лосося

Рекомендовані рецепти:

Тушкована картопля з м'ясом "по-російськи"
Пшоняна каша з сиром
Банановий кекс з маком
Морква в кисло-солодкому соусі
Руляда курино-свиняча
Чай з журавлиною (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: