Для того, щоб приготувати цей рибного супу потрібні такі продукти: 300-400 філе лосося, 100 г суцвіть броколі, одна середнього розміру цибулина, один солодкий перець, одна середня морква, 20 г вершкового масла, сіль, перець горошком, лавровий лист, зелень. Філе лосося необхідно відварити протягом двох-трьох хвилин в киплячій, з додаванням невеликої кількості солі, воді, потім воду потрібно злити, а рибу відкласти на час. У каструлю викласти суцвіття брокколі і нарізані кубиками солодкий перець, моркву і цибулю. Залити одним з половиною літром води і варити овочі до тих пір, поки вони не стануть м'якими. Наприкінці варіння овочів потрібно додати в каструлю чорний перець горошком, лавровий листок і подрібнену зелень, а потім додати шматочки філе лосося. Довести суп до кипіння і зняти з вогню. Рибний суп покласти шматочок вершкового масла, накрити кришкою і дати настоятися близько семи-десяти хвилин, після чого суп можна подавати до столу.
|