Головна » Статті » Рецепти

Райдужний салат
Рецепт дуже смачного салатику з журналу «Гастроном».
Список продуктів, які потрібні для приготування шести порцій салату:

чотириста грамів білокачанної капусти;
двісті п'ятдесят грамів помідорів черрі;
один великий жовтий болгарський перчик;
одна велика червона цибулинка;
двісті грамів маринованих грибочків;
сіль;
кінза;
дві великі морквини;
0,25 склянки яблучного оцту;
0,25 склянки яблучного соку;
половина столової ложки цукру (я кладу маленьку дрібку);
півчайної ложечки куркуми;
мелений чорний запашний перчик;
мелений чорний перчик;
порошок імбирного кореня;

Процес приготування:

Дрібно шаткуємо морковочку і капусту. Солодкий перчик ріжемо соломкою, а цибулю тонкими підлозі кільцями. Кладемо овочі на друшляк, солимо і наполягаємо 60 хв. Через годину віджимаємо, обсушуємо і викладаємо в глибоку салатницю. Додаємо помідори, порізані на четвертинки, грибочки і зелень кінзи. У маленькій мисочці з'єднуємо яблучний сік, оцет і спеції. Поливаємо сумішшю салатик, перемішуємо, затягуємо плівкою і зберігаємо в холодильнику 15 хвилин.


Просмотров: 587
Категория: Рецепти |
| Теги: перчик, мелений

Рекомендовані рецепти:

Яєчня по-італійськи
Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Морквяно-апельсиновий пиріг
Пиріжки з щавлем і яйцем
Салат з капустою і кукурудзою (рецепт)
Коржики на кефірі "від бабусі"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: