Головна » Статті » Рецепти |
Райдужний салат
Рецепт дуже смачного салатику з журналу «Гастроном». Список продуктів, які потрібні для приготування шести порцій салату: чотириста грамів білокачанної капусти; двісті п'ятдесят грамів помідорів черрі; один великий жовтий болгарський перчик; одна велика червона цибулинка; двісті грамів маринованих грибочків; сіль; кінза; дві великі морквини; 0,25 склянки яблучного оцту; 0,25 склянки яблучного соку; половина столової ложки цукру (я кладу маленьку дрібку); півчайної ложечки куркуми; мелений чорний запашний перчик; мелений чорний перчик; порошок імбирного кореня; Процес приготування: Дрібно шаткуємо морковочку і капусту. Солодкий перчик ріжемо соломкою, а цибулю тонкими підлозі кільцями. Кладемо овочі на друшляк, солимо і наполягаємо 60 хв. Через годину віджимаємо, обсушуємо і викладаємо в глибоку салатницю. Додаємо помідори, порізані на четвертинки, грибочки і зелень кінзи. У маленькій мисочці з'єднуємо яблучний сік, оцет і спеції. Поливаємо сумішшю салатик, перемішуємо, затягуємо плівкою і зберігаємо в холодильнику 15 хвилин. | |
Просмотров: 624 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |