Головна » Статті » Рецепти |
Простий яблучний пиріг (смачно)
Пиріг дійсно дуже простий і по складу і в приготуванні. Нічого збивати не потрібно, все тільки перемішуємо і додаємо зелені кислі яблука. Їх, до речі, не шкодуйте, чим більше яблук – тим смачніше. В пиріг підуть і зелені, недостиглі яблука, які влітку опадають з яблунь. Необхідні продукти Дві склянки цукру Дві склянки борошна П'ять яєць Зелені яблука кислуватого смаку (очищених яблук – 700 грам) Рослинна олія для змащування форми Манна крупа або панірувальні сухарі Приготування Ні соди, ні розпушувач в пиріг не додається, інакше це буде вже шарлотка. Пиріг і так добре піднімається і пропікається. Щоб зробити його максимально корисним, ви можете один стакан пшеничного борошна замінити вівсяним борошном – пиріг пропечеться і в такому варіанті. В яблука можна додати корицю та імбир. Яблука чистимо, ріжемо невеликими шматочками. Яйця і цукор, перемішуємо вінчиком до однорідної маси. Всипаємо просіяне борошно, розмішуємо. Тісто має вийти не рідким, але і не дуже густим. Додаємо шматочки яблук, ретельно перемішуємо щоб яблука рівномірно розподілилися по тесту. Форму змащуємо маслом, посипаємо сухарями чи манкою, виливаємо тісто. розрівнюємо верх, за бажанням можна посипати цукром, змішаним з корицею. І ставимо пиріг в розігріту до 170 градусів. Час випікання – одна година. Такий пиріг можна приготувати і з грушами. | |
Просмотров: 631 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |