Список продуктів необхідних для приготування 30 таких профітролей: для тіста - 150 грамів вершкового масла, 200 грамів води, чотири яйця, 120 г борошна, чверть ложки солі; для начинки - одне велике авокадо, 200 грамів креветок (вже варених і очищених), 120 грамів вершкового сиру, дві столові ложки лимонного соку. В каструльку необхідно покласти вершкове масло і сіль, влити воду, а потім поставити на вогонь і почекати, поки масло розтане. Після цього зняти каструлю з вогню і додати до маси борошна, ретельно перемішати і повернути на вогонь. Варити тісто, постійно помішуючи, поки воно не стане однорідної консистенції і не буде відставати від стінок каструльки. Зняти тісто з вогню і по одному додати яйця, гарненько перемішуючи кожне з отриманою масою. Викласти тісто в кондитерський мішок і видавити невеликі профітролі на застелений пергаментом деко (або ж зробити це з допомогою ложки). Деко поставити в нагріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин, потім дістати і почекати до повного охолодження. Для начинки авокадо слід розрізати навпіл, вийняти кісточку і почистити шкірку, а м'якоть покласти в блендер і подрібнити разом з вершковим сиром і лимонним соком. У охололих профітролей зрізати верхівки, покласти всередину по одній чайній ложці крему і по 3-4 креветки, потім накрити зрізаними верхівками.