Дуже вже мені подобаються помідори в будь-якому вигляді. І навіть не до стиглі помідори мають свій неповторний і по істині чарівний аромат. З таких зелених помідор варення варять, ікру готують різні салати і в салати додають. Я от пропоную приготувати сьогодні такі собі закусочний варіант помідор і для рецепта потрібні саме не стиглі зелені (маленького розміру) помідори. Продукти та необхідні пропорції: чотири помідора, три зубки часнику, одна гостра перчинка (довжиною приблизно в сім сантиметрів), одна столова ложка цукру і дві столові ложки оцту (звичайний кухонна), так само дві ложки масла рослинного. Сіль додаємо приблизно три чверті чайної ложки або трохи менше.
Помідори треба обмити і красиво на апетитні шматочки нарізати. У банку складаємо часточки і зверху викладаємо приготовану заправку. Готуємо його так: часник чистимо і пресом тиснемо, змішуємо з маслом рослинним, з сіллю і з оцтом, всипаємо цукор. Усе ретельно розмішуємо і нарізаний перець гострий додаємо. Перемішуємо помідори (просто банку збовтати) і на ніч поставити в холодильник. Приємного!