Зовсім простий в приготування, але досить апетитна і дуже смачна закуска, до того ж дане блюдо виглядає дивно красивим і святковим! Необхідні для приготування цих фаршированих помідорів продукти: десять штук красивих твердих і ні в якому разі не перестиглих помідорів середніх розмірів, дві крупненьких репчатых цибулини, 150 грамів консервованих печериць, три столові ложки майонезу, 30 г зелені петрушки, сіль і мелений чорний перець за смаком. Помідори слід гарненько помити, витерти насухо, а потім зрізати з них верхівки і акуратно за допомогою ложечки вийняти м'якоть. Для приготування фаршу необхідно дрібно нарізати консервовані гриби, цибулю потрібно почистити і теж подрібнити, зелень петрушки дрібно порубати. Всі ці інгредієнти ретельно перемішати, додати до них за смаком чорний перець та сіль. Підготовлені помідори необхідно наповнити отриманим фаршем з печериць і полити їх зверху майонезом.