Головна » Статті » Рецепти

Помідори, фаршировані печерицями
Зовсім простий в приготування, але досить апетитна і дуже смачна закуска, до того ж дане блюдо виглядає дивно красивим і святковим!
Необхідні для приготування цих фаршированих помідорів продукти: десять штук красивих твердих і ні в якому разі не перестиглих помідорів середніх розмірів, дві крупненьких репчатых цибулини, 150 грамів консервованих печериць, три столові ложки майонезу, 30 г зелені петрушки, сіль і мелений чорний перець за смаком.
Помідори слід гарненько помити, витерти насухо, а потім зрізати з них верхівки і акуратно за допомогою ложечки вийняти м'якоть.
Для приготування фаршу необхідно дрібно нарізати консервовані гриби, цибулю потрібно почистити і теж подрібнити, зелень петрушки дрібно порубати. Всі ці інгредієнти ретельно перемішати, додати до них за смаком чорний перець та сіль.
Підготовлені помідори необхідно наповнити отриманим фаршем з печериць і полити їх зверху майонезом.
Просмотров: 571
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, приготування

Рекомендовані рецепти:

Маковий пиріг з шоколадним кремом
Коржики на кефірі "від бабусі"
Торт "Прага"
Пісні рогалики
Картопляний салат з беконом та помідорами
Тарт з шоколадним мусом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: