Головна » Статті » Рецепти |
Помідори, фаршировані куркою
Для приготування чотирьох порцій фаршированих помідорів нам потрібні такі продукти: помідори - вісім штук; свіжі гриби - двісті грамів; куряче філе - чотириста грамів; перець; кукурудза консервована - сто грамів; червоний болгарський перець - одна штука; сіль; сир - сто грамів; Миємо й сушимо помидорчики.Срезаем у них верхівки і обережно, намагаючись не пошкодити стінки, виймаємо м'якоть чайною ложкою. М'якоть викладаємо в окрему тарілочку, вона нам не потрібна, проте може стати в нагоді для інших страв. Куряче філе миємо, обсушуємо паперовою серветкою і обсмажуємо на сковороді по дві хв. з кожної сторони. Охолоджуємо куряче філе і ріжемо його великими кубиками. Солодкий перчик моєму, видаляємо насіння і плодоніжку і ріжемо маленькими кубиками. Гриби відварюємо в підсоленому окропі, приблизно, десять хвилин. Остуджуємо і ріжемо маленькими шматочками. В мисці з'єднуємо солодкий перець, куряче філе, кукурудзу і гриби. Перчимо, солимо і перемішуємо. Фаршируємо помідори сумішшю, посипаємо тертим сиром і ставимо в духовку (t=180 гр.). Запікаємо фаршировані помідори п'ятнадцять хвилин. | |
Просмотров: 621 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |