Головна » Статті » Рецепти

Помідори, фаршировані куркою
Для приготування чотирьох порцій фаршированих помідорів нам потрібні такі продукти:
помідори - вісім штук;
свіжі гриби - двісті грамів;
куряче філе - чотириста грамів;
перець;
кукурудза консервована - сто грамів;
червоний болгарський перець - одна штука;
сіль;
сир - сто грамів;

Миємо й сушимо помидорчики.Срезаем у них верхівки і обережно, намагаючись не пошкодити стінки, виймаємо м'якоть чайною ложкою. М'якоть викладаємо в окрему тарілочку, вона нам не потрібна, проте може стати в нагоді для інших страв.

Куряче філе миємо, обсушуємо паперовою серветкою і обсмажуємо на сковороді по дві хв. з кожної сторони. Охолоджуємо куряче філе і ріжемо його великими кубиками. Солодкий перчик моєму, видаляємо насіння і плодоніжку і ріжемо маленькими кубиками.
Гриби відварюємо в підсоленому окропі, приблизно, десять хвилин. Остуджуємо і ріжемо маленькими шматочками.

В мисці з'єднуємо солодкий перець, куряче філе, кукурудзу і гриби. Перчимо, солимо і перемішуємо.

Фаршируємо помідори сумішшю, посипаємо тертим сиром і ставимо в духовку (t=180 гр.). Запікаємо фаршировані помідори п'ятнадцять хвилин.
Просмотров: 621
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, філе

Рекомендовані рецепти:

Шоколадний пломбір
Коржики на кефірі "від бабусі"
«Рафаелло» з плавлених сирків
Капустяні оладки
Лимонне задоволення
Макаронний салат "Рим"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: