Головна » Статті » Рецепти

Полуничне желе з шампанським (рецепт)
Цей рецепт простий, знадобиться полуничка і пляшка хорошого шампанського. Як вибирати найбільш смачне і якісне шампанське я особисто не знаю, просто купую найдорожче і не помиляюся. Від смаку шампанського залежить і весь смак десерту в кінцевому підсумку.
Отже, нам потрібні: шампанське 450 мл, желатину 4 чайних ложечки, сік з одного лимона і цедра, 130 грамів цукру, 180 г полуниці, 50 гр. пюре з полуниці (ягідки, збиті з медом і невеликою кількістю води).

Спочатку треба розчинити желатин, а для цього лимонний сік змішуємо з желатином і через п'ять хвилин на водяній бані злегка підігріває і потім остуджуємо сік. Змішуємо з шампанським і з приготованим заздалегідь полуничним пюре.
Ягідки суниці промиваємо і десертним келихах розкладаємо і заливаємо ароматним желе з шампанським. Десерт вже готовий, але він повинен застигнути, тому ставимо келихи в холодильник і вичікуємо деякий час.
Желе смачне, але п'янить досить швидко, тому дітям давати не можна.
Просмотров: 774
Категория: Рецепти |
| Теги: сік, шампанським

Рекомендовані рецепти:

Гречана каша з тофу
Шоколадний кекс з бананами і медом
Хачапурі
"Рафаелло" з курячої грудки з кедровими горішками
Картопля з овочами, запечений у вершках
"Крем-брюле" з сиру
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: