Пиріжки смажені з куркою і грибами: Тісто: 1 склянку теплої води 1 ст. л сухих дожжей 1 ст. л цукру 2 ст. л рослинного масла щіпка солі борошно(скільки візьме тісто). У теплій воді розвести дріжджі і цукор,додати масло і сіль. Борошно просіяти і поступово додавати, замісити м'яке тісто, борошна + пару ложок борошна на підсипку. Тісто помістити в миску, накрити рушником і прибрати в тепле місце на 30-60 хв. до збільшення обсягу в 2 рази. По закінченню часу розкачати тісто не дуже тонко, вирізати кружки, заповнити їх начинкою і зліпити пиріжки, смажити на соняшниковій олії до золотистого кольору. Начинка може бути будь-який (відварну картоплю з смаженою цибулею,яйце з рисом,капуста тощо). В даному варіанті така начинка: обсмажені з цибулею гриби змішані з нарізаної вареної курячої грудкою).
|