Головна » Статті » Рецепти

Пиріг зі свіжими ягодами
Цей пиріг я часто готую влітку. Найсмачніший він виходить з червоною смородиною, але це - справа смаку. Ви можете спробувати будь-які ягоди - з малиною або ожиною, вишнею, смородиною або зробити ягідну суміш. Ось рецепт пирога:

Для тесту потрібно розтопити 50 грам маргарину і влити в нього п'ять столових ложок молока. Три жовтки і 150 грам цукру збити, додати маргарин з молоком, всипати 250 грам борошна, 2 чайні ложки розпушувача і пакетик ванільного цукру. Збити масу до однорідного стану. Вилити тісто в змащену маслом форму, випікати хвилин 10 - 12 на середньому вогні. Важливо не пересушити корж, він повинен підрум'янитися, але залишитися м'яким.

Поки печеться корж збиваємо три охолоджених білка і 200 гр. цукру. Ягоди (два-три склянки) миємо й обсушуємо. Додаємо їх у безе, обережно перемішуємо і викладаємо масу на готовий корж. Ставимо в духовку (вогонь робимо слабкий). Коли безе стане красивого рожевого кольору, дістаємо і даємо пирогу охолонути. Нарізаємо шматочками, як тістечко. Дуже смачно!
Просмотров: 1146
Категория: Рецепти |
| Теги: цукру, Корж

Рекомендовані рецепти:

Порційна шарлотка
Суп з ковбасками та овочами
Часникові рулетики
Молоді кабачки в горіховому соусі
Салат з червоною рибою і овочами (рецепт)
Перемячи з м'ясом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: