Головна » Статті » Рецепти

Пиріг з ревенем і полуницею
Такий чудовий пиріг може стати прикрасою будь-якого столу, та й смак його не залишить нікого байдужим!
Список необхідних для пирога інгредієнти: 250 г ревеню, 250 грамів полуниці, три столові ложки цукрового піску, один яєчний жовток. 300 грамів магазинного листкового прісного тіста, 15 грамів вершкового масла або маргарину.
Стебла ревеню слід вимити, очистити від шкірки, а потім нарізати невеликими скибочками і злегка посипати цукром. Полуницю необхідно помити і розрізати на половинки.
Листове тісто потрібно розділити на дві рівні половинки і кожну тоненько розкачати. Один з пластів викласти в круглу форму для випічки, яку попередньо необхідно змастити вершковим маслом або маргарином, з тіста зробити високі бортики. Викласти на тісто половинки полуниці і шматочки ревеню, намагаючись, щоб начинка була розподілена рівномірно. Посипати начинку цукром.
З другої частини тесту нарізати красиві фігурні середньої товщини смужки і накрити ними начинку хрест навхрест. Дати пирогу постояти хвилин десять в теплому місці, після чого змастити зверху збитим жовтком і випікати в духовці близько 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Готовий пиріг перекласти на блюдо, накрити полотняною серветкою і залишити остигати.
Просмотров: 872
Категория: Рецепти |
| Теги: пиріг, половинки

Рекомендовані рецепти:

Домашній кекс
Шоколадна баба (рецепт)
Цибулевий джем
Риба, запечена з оливками
Торт "Мурашник"
Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: