Такий чудовий пиріг може стати прикрасою будь-якого столу, та й смак його не залишить нікого байдужим! Список необхідних для пирога інгредієнти: 250 г ревеню, 250 грамів полуниці, три столові ложки цукрового піску, один яєчний жовток. 300 грамів магазинного листкового прісного тіста, 15 грамів вершкового масла або маргарину. Стебла ревеню слід вимити, очистити від шкірки, а потім нарізати невеликими скибочками і злегка посипати цукром. Полуницю необхідно помити і розрізати на половинки. Листове тісто потрібно розділити на дві рівні половинки і кожну тоненько розкачати. Один з пластів викласти в круглу форму для випічки, яку попередньо необхідно змастити вершковим маслом або маргарином, з тіста зробити високі бортики. Викласти на тісто половинки полуниці і шматочки ревеню, намагаючись, щоб начинка була розподілена рівномірно. Посипати начинку цукром. З другої частини тесту нарізати красиві фігурні середньої товщини смужки і накрити ними начинку хрест навхрест. Дати пирогу постояти хвилин десять в теплому місці, після чого змастити зверху збитим жовтком і випікати в духовці близько 40 хвилин при температурі 180 градусів. Готовий пиріг перекласти на блюдо, накрити полотняною серветкою і залишити остигати.