Необхідні інгредієнти: одна склянка пшеничного борошна, один стакан картопляного борошна, пів склянки цукор - піску, три столові ложки вершкового масла, півсклянки сметани, одне яйце, чверть чайної ложки соди, чверть чайної ложки солі, один стакан родзинок, пів склянки цукрової пудри з ванільним цукром.
Розтираємо яйце з цукром і додаємо сметану, сіль, олія. Після чого змішуємо борошно пшеничне з картопляної і содою, і з'єднуємо все це з розтертої раніше масою. Вимішуємо тісто до еластичності і виносимо його на холод, приблизно на 25 хвилин. Після чого тісто підкочуємо в батон та режим на невеликі шматки (з волоський горіх) і формуем в кульки, які ми і будемо влаштовувати родзинки.
Готові кульки укладаємо на приготований заздалегідь металевий лист для випікання, який ми добре змащуємо маслом. Випікаємо кульки в духовці при температурі 230-240 градусів.
Запечене печиво ми посипаємо цукровою пудрою, попередньо змішаною з ванільним цукром.