Головна » Статті » Рецепти

Печиво "Анютка"
Печиво "Анютка" крім дивовижної простоти його приготування, ще й може порадувати чудовим смаком і безліччю корисних вашому організми речовин!
Список продуктів, які вам знадобляться для того, щоб приготувати це печиво: один стакан волоських горіхів, один стакан родзинок, половина склянки пшеничного борошна, половина склянки цукрового піску, два курячих яйця, одна столова ложка меду.
Взагалі-то, за вашим бажанням складу такого печива можна трішечки змінити в відповідності з вашим смаком: наприклад, можна разом з волоськими горіхами використовувати і будь-які інші горіхи або ж додати до родзинок фініки або інжир.
Всілякі горіхи, родзинки та інші сухофрукти необхідно порізати на дрібні шматочки, потім перекласти в миску, засипати борошном, після цього додати цукровий пісок і курячі яйця. Всі інгредієнти перемішати в однорідну масу, а потім викласти рівним шаром на пергамент і поставити в нагріту духовку до 200 градусів. Через 15 хвилин печиво полити медом і залишити на десять хвилин у вимкненій духовці, щоб печиво промокло.
Готове печиво необхідно розрізати на шматочки і можна подавати до столу.
Просмотров: 507
Категория: Рецепти |
| Теги: яйця, печиво

Рекомендовані рецепти:

Кругла хала
Глазурований сирок "Картопля"
Сирна "самса" з грибами
Вівсяні козинаки з сухофруктами
Рибний паштет з овочами
Ватрушки "Трояндочки"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: