Печиво "Анютка" крім дивовижної простоти його приготування, ще й може порадувати чудовим смаком і безліччю корисних вашому організми речовин! Список продуктів, які вам знадобляться для того, щоб приготувати це печиво: один стакан волоських горіхів, один стакан родзинок, половина склянки пшеничного борошна, половина склянки цукрового піску, два курячих яйця, одна столова ложка меду. Взагалі-то, за вашим бажанням складу такого печива можна трішечки змінити в відповідності з вашим смаком: наприклад, можна разом з волоськими горіхами використовувати і будь-які інші горіхи або ж додати до родзинок фініки або інжир. Всілякі горіхи, родзинки та інші сухофрукти необхідно порізати на дрібні шматочки, потім перекласти в миску, засипати борошном, після цього додати цукровий пісок і курячі яйця. Всі інгредієнти перемішати в однорідну масу, а потім викласти рівним шаром на пергамент і поставити в нагріту духовку до 200 градусів. Через 15 хвилин печиво полити медом і залишити на десять хвилин у вимкненій духовці, щоб печиво промокло. Готове печиво необхідно розрізати на шматочки і можна подавати до столу.
|