Головна » Статті » Рецепти

Печінковий торт
Печінковий торт:

Для фаршу:
500 грам печінки,
2 цибулини,
4 яйця,
1 склянку молока,
сіль, перець.
Для соусу:
по 1 склянці сметани і майонезу,
часник за смаком,
2 моркви,
2 цибулини,
спеції.

Печінку пропустити через м'ясорубку, додати яйця, молоко, нашатковану цибулю, сіль, перець. Посмажити 7-9 млинчиків. Знімати їх зі сковороди слід лопаткою. Для соусу обсмажити цибулю і моркву на рослинній олії, додати сметану, майонез і часник.Промазати млинці соусом і дати торту настоятися. Для оформлення торта використовувати варені яйця, натерті на тертці.

Просмотров: 679
Категория: Рецепти |
| Теги: яйця, цибулю

Рекомендовані рецепти:

Капустяні оладки
Пиріг з сиром
Яблучно-горіховий кекс з корицею
Паштет з курячих грудок з грибами
Мариноване куряче філе на грилі
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: