Головна » Статті » Рецепти

Печінкові тортики (рецепт)
Ви, напевно, хоча б раз в житті пробували в гостях печінковий тортик або самі готуєте його будинку. Це дуже смачно і корисно, особисто для мене такі торти замінюють найголовніше страву святкового столу.))Пропоную рецепт приготування невеликих за розміром тортиків печінкових, один тортик розрахований на одного їдця. Тобто це буде не одне велике блюдо, яке треба розрізати на шматочки, а це будуть тортики за типом канапе.
Печінку яловичу потрібно на м'ясорубці перекрутити або ж блендером скориставшись подрібнити її. Додати сіль і перець, борошно і яйця. Тісто має бути рідкуватим, таким по консистенції, щоб можна було оладки спекти тонкі. З тіста смажимо мініатюрні оладки, в іншій сковорідці смажимо дрібно нарізану цибульку. Після цього формуємо невеликі тортики, викладаючи на кожен млинець невелику порцію смаженої цибулі, але тільки попередньо кожен оладок треба буде змастити майонезом.
Готовим тортикам треба дати настоятися хоча б пів години в холодильнику.
Приємного!
Просмотров: 1370
Категория: Рецепти |
| Теги: це, треба

Рекомендовані рецепти:

Яблучний-вишневий соложеник
Samosa - індійські пиріжки
Сирні булочки-кіски
Салат "Салют"
Кавове печиво
Оладки з чорницею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: