Головна » Статті » Рецепти

Пастуша запіканка (рецепт)
Якщо ви любите запіканки з картоплі і м'ясного фаршу, то такий варіант просто ідеальний. Запіканка пастуша готується швидко, страва смачна і дуже ароматне. Нам потрібні будуть: картопля, фарш готовий баранячий (це в ідеалі, але я купувала звичайний свинячий фарш і теж непогано вийшло), масло вершкове, два жовтки курячих, морква, цибуля, бекон, рослинне масло, ароматні трави (спеції), помідори і трохи сухого вина (тільки біла).

Картоплю треба почистити і нарізати, відварити до готовності, воду злити і зробити звичайне смачненьке пюре.)) Сюди ж жовтки обережно вводимо, вони дають колір і пишність нашому пюре.

Тепер фарш: цибулю чистимо, дрібно нарізаємо, очищену моркву дрібно нарізаємо, обсмажуємо бекон, потім додаємо цибулю, потім моркву і фар, до готовності і обсмажуємо подрібнені томати (без шкірки) додаємо.
Пастуша запіканка готується в порційних ємностях, спочатку викладається фарш просмажений, потім шар пюре і зверху масло вершкове. Запекти запіканку до скоринки (хвилин десять при самій високій температурі).
Приємного!
Просмотров: 645
Категория: Рецепти |
| Теги: масло, фарш

Рекомендовані рецепти:

Риба, запечена з оливками
Українські пампушки з часником
Перемячи з м'ясом
Шинка, запечена з ананасами
Мафіни з чорницею
Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: