Головна » Статті » Рецепти |
Паніні
Паніні - італійський закритий бутерброд. Паніні з салатом і куркою Список продуктів: двісті грамів печеної або вареного курячого м'яса, одна стіл. ложечка червоного винного оцту, п'ятдесят грамів салату, один запечений болгарський перчик, чотири булочки, три стіл. ложечки оливкової олії. У глибокій мисці збиваємо оцет і масло. Додаємо інші компоненти і перемішуємо. Розрізаємо булочки навпіл і наповнюємо начинкою. Паніні з моцарелою Продукти: вісім шматочків білого хліба, товщиною одні сантиметр, двісті грамів моцарелли, два помідорчика, дві стіл. ложки соусу престо, дві стіл. ложки вершкового масла, свіжі листочки базиліка. Беремо чотири шматочки хліба і змащуємо кожен з них чайною ложечкою соусу престо. Помідори і моцарелу ріжемо кружальцями. На шматочки хліба викладаємо кружечки помідорів, а зверху моцарелу. На моцарелу кладемо по два листочки базиліка і накриваємо кожен з бутербродиків залишилися шматочком хліба. На сковорідці гріємо масло, обсмажуємо паніні по 3 хвилини з кожного боку. | |
Просмотров: 829 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |