Головна » Статті » Рецепти

Паніні
Паніні - італійський закритий бутерброд.
Паніні з салатом і куркою

Список продуктів: двісті грамів печеної або вареного курячого м'яса, одна стіл. ложечка червоного винного оцту, п'ятдесят грамів салату, один запечений болгарський перчик, чотири булочки, три стіл. ложечки оливкової олії.
У глибокій мисці збиваємо оцет і масло. Додаємо інші компоненти і перемішуємо. Розрізаємо булочки навпіл і наповнюємо начинкою.

Паніні з моцарелою
Продукти: вісім шматочків білого хліба, товщиною одні сантиметр, двісті грамів моцарелли, два помідорчика, дві стіл. ложки соусу престо, дві стіл. ложки вершкового масла, свіжі листочки базиліка.
Беремо чотири шматочки хліба і змащуємо кожен з них чайною ложечкою соусу престо. Помідори і моцарелу ріжемо кружальцями. На шматочки хліба викладаємо кружечки помідорів, а зверху моцарелу. На моцарелу кладемо по два листочки базиліка і накриваємо кожен з бутербродиків залишилися шматочком хліба.
На сковорідці гріємо масло, обсмажуємо паніні по 3 хвилини з кожного боку.
Просмотров: 758
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: стіл, паніні

Рекомендовані рецепти:

Торт "Медовик"
Пиріжки з кропивою і рисом
Відкритий пиріг з цибулею і фаршем
Цукерки "Вершкові тягучки"
Шинка, запечена з ананасами
Салат "Божа корівка"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: