Головна » Статті » Рецепти

Овочевий салат з тунцем
Список продуктів, які будуть вам необхідні для приготування салату: одна банка консервованого тунця, 50 грамів редьки, одна гілочка помідорів "черрі", один пучок зеленого цибулі, одна середня ріпчаста цибулина, один пучок свіжого базиліка, сіль і мелений чорний перець, три столові ложки оливкової олії і одна столова ложка лимонного соку для заправки салату.
З консервованого тунця спочатку необхідно злити рідину, а саме рибне філе слід розім'яти виделкою. Редьку треба вимити і порізати невеликими скибочками; зелений лук необхідно дрібно порізати. Ріпчасту цибулину треба почистити і потім нарізати кільцями. У базиліка відірвати для салату тільки листочки.
В салатницю необхідно викласти базилік, цибуля (і зелений і ріпчасту), редьку, помідори "черрі" і тунець. Для заправки салату слід змішати оливкову олію з лимонним соком і додати до цієї маси сіль і чорний перець за смаком. Салат перемішати і полити підготовленої заправкою.
Просмотров: 669
Категория: Рецепти |
| Теги: тунця, необхідно

Рекомендовані рецепти:

Тортик "На графських руїнах"
Полуничний пиріг
Чанахи: рагу по-грузинськи
Пиріг-галета з журавлиною
Готуємо "Рибник"
Закуска "Грибна галявина"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: