Список продуктів, які будуть вам необхідні для приготування салату: одна банка консервованого тунця, 50 грамів редьки, одна гілочка помідорів "черрі", один пучок зеленого цибулі, одна середня ріпчаста цибулина, один пучок свіжого базиліка, сіль і мелений чорний перець, три столові ложки оливкової олії і одна столова ложка лимонного соку для заправки салату. З консервованого тунця спочатку необхідно злити рідину, а саме рибне філе слід розім'яти виделкою. Редьку треба вимити і порізати невеликими скибочками; зелений лук необхідно дрібно порізати. Ріпчасту цибулину треба почистити і потім нарізати кільцями. У базиліка відірвати для салату тільки листочки. В салатницю необхідно викласти базилік, цибуля (і зелений і ріпчасту), редьку, помідори "черрі" і тунець. Для заправки салату слід змішати оливкову олію з лимонним соком і додати до цієї маси сіль і чорний перець за смаком. Салат перемішати і полити підготовленої заправкою.
|