Часникові стрілки я завжди виламувала і викидала - не знала яке застосування їм знайти. В цьому році вирішила зробити омлет з такою незвичайною добавкою - і не пошкодувала. Дуже смачно, і ніколи не здогадатися що це стрілки часнику, за смаком нагадує омлет з копченою ковбаскою або з грибами Невеликий пучок часникових стрілок потрібно вимити, обсушити, відірвати носики біля стрілок, самі стрілки нарізати як квасоля - на невеликі шматочки, приблизно по 3 - 4 див. У сковорідці розігріти трохи рослинної олії і викласти стрілки, трохи посолити. Вони відразу дадуть сік. Обсмажувати їх потрібно на невеликому вогні, поки стрілки не стануть м'якими і не змінять колір. Тоді залити омлетною сумішшю з яєць і молока (на чотири яйця кілька столових ложок молока, сіль за смаком). Накрити кришкою і на слабкому вогні довести омлет до готовності. Щоб омлет був щільніше, можна додати трохи борошна. Її залийте ложкою холодного молока або води, розмішайте, щоб не було грудочок, і додайте в омлетну суміш. Готовий омлет можна посипати зеленню, вона зайвою не буде. Спробуйте, це дуже смачно!