Головна » Статті » Рецепти

Омлет з часниковими стрілками
Часникові стрілки я завжди виламувала і викидала - не знала яке застосування їм знайти. В цьому році вирішила зробити омлет з такою незвичайною добавкою - і не пошкодувала. Дуже смачно, і ніколи не здогадатися що це стрілки часнику, за смаком нагадує омлет з копченою ковбаскою або з грибами
Невеликий пучок часникових стрілок потрібно вимити, обсушити, відірвати носики біля стрілок, самі стрілки нарізати як квасоля - на невеликі шматочки, приблизно по 3 - 4 див.
У сковорідці розігріти трохи рослинної олії і викласти стрілки, трохи посолити. Вони відразу дадуть сік. Обсмажувати їх потрібно на невеликому вогні, поки стрілки не стануть м'якими і не змінять колір. Тоді залити омлетною сумішшю з яєць і молока (на чотири яйця кілька столових ложок молока, сіль за смаком). Накрити кришкою і на слабкому вогні довести омлет до готовності.
Щоб омлет був щільніше, можна додати трохи борошна. Її залийте ложкою холодного молока або води, розмішайте, щоб не було грудочок, і додайте в омлетну суміш. Готовий омлет можна посипати зеленню, вона зайвою не буде.
Спробуйте, це дуже смачно!
Просмотров: 1207
Категория: Рецепти |
| Теги: стрілки, Омлет

Рекомендовані рецепти:

Мигдальне поліно
Ніжний німецький пиріг Buchteln
Тортик "На графських руїнах"
Пиріг "Ягідне хмарина"
Цукерки "Вишневий мармелад"
Дачний овочевий салат
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: