Головна » Статті » Рецепти

Омлет в булочці
Під видом начинки в булочки можна заховати все, що завгодно - смажені грибочки з цибулею, шинку з сиром, тушковані овочі, куряче м'ясо, зробити начинку асорті або вибрати один улюблений продукт. А потім просто залити зверху омлетною сумішшю і запекти в духовці. Відмінна заміна яєчню!

Інгредієнти на дві булочки: одна цибулина, кілька печериць, 50 г шинки, два яйця, чайна ложка кетчупу, дві столові ложки сметани, чотири столові ложки молока, сіль, рослинне масло.

Цибулю ріжемо кубиками, гриби - скибочками. Спочатку в маслі обсмажуємо цибулю до рум'яного кольору, потім додаємо гриби. Тушкуємо п'ять хвилин, солимо-перчимо за смаком. Знімаємо з вогню, змішати з кубиками шинки і кетчупом.
Яйця збиваємо з молоком, підсолюємо за смаком.
У булочок зрізаємо верх. Чайною ложечкою або рукою акуратно виймаємо серединку (м'якуш), залишаючи трохи на денці і біля стінок. Зсередини змащуємо булочки сметаною. Заповнюємо начинкою приблизно наполовину, заливаємо омлетною сумішшю. Зверху можна посипати тертим сиром. Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку, запікаємо до готовності. Коли верх стане золотистим - дістаємо і подаємо порційно, на тарілочках. Приємного апетиту!
Просмотров: 669
Категория: Рецепти |
| Теги: Булочки, цибулю

Рекомендовані рецепти:

Торт з мигдальною начинкою
Морквяний кекс з горіхами
Закусочний рулет з серця
Готуємо чапаті
Тістечка до чаю
Розсипчастий шоколадний брикет з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: