Головна » Статті » Рецепти |
Оладки зі шпинатом
Це блюдо турецької кухні. В принципі, турецькі овочеві оладки не так вже й відрізняються від наших оладок - готують їх і з кабачками, і з гарбузом, і з морквою, але в будь-якому рецепті обов'язково додано бринза. Три великих пучка шпинату (загальна вага приблизно півкілограма) Одна велика цибулина Одне яйце П'ять - сім столових ложок борошна 100 - 150 грам бринзи Невеликий пучок петрушки Чорний мелений перець і сіль за смаком Рослинна олія Шпинат промити під проточною водою. Листя нарізати крупно, стебла - невеликими шматочками. Дрібно порубати зелень петрушки і ріпчасту цибулю. Розкришити Руками бринзу на шматочки. У сковорідці розігріти трохи олії, обсмажити цибулю до прозорості, додати до нього шпинат, тушкувати п'ять хвилин на середньому вогні, поки шпинат не осяде і не стане м'яким. Перекласти шпинат з цибулею в просторий посуд, остудити. Змішати з бринзою і яйцем, додати сіль (її зовсім трохи), перець, борошно. Все добре перемішати, щоб вийшло тісто як на оладки. Розігріти в сковорідці олію, столовою ложкою викладати тісто і обсмажувати оладки з двох боків до рум'яного кольору. | |
Просмотров: 946 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |