Головна » Статті » Рецепти

Оладки з банановим припеком
Пригрів (або начинка) в оладки може бути самий різний - яблука, гарбуз, зелена цибуля з яйцем, бекон, шинка. В залежності від пригріву підбирається кількість цукру і солі.

Інгредієнти: 500 мл кефіру, 2 яйця, 2 столові ложки сметани, 3 столові ложки рослинної олії, чайна ложка розпушувача, сіль і цукор за смаком, борошно, банани і рослинне масло для смаження.

Змішуємо кефір зі сметаною та яйцями, додаємо сіль, цукор і масло. Поступово підсипаємо просіяне борошно і розпушувач до отримання густого тесту. Тісто обов'язково розмішуйте щоб не утворилися грудочки, дуже зручно це робити міксером або віночком.
Банани наріжте кружечками завтовшки близько сантиметра. У сковорідці розігрійте трохи рослинного масла, столовою ложкою тісто викладайте в масло. На тісто покладіть банани (або інший пригрів). Зверху залийте тестом і обсмажуйте на невеликому вогні з двох боків до рум'яного кольору.
Подавати такі оладки можна зі сметаною або з варенням, джемом. Приємного апетиту!
Просмотров: 650
Категория: Рецепти |
| Теги: масло, оладки

Рекомендовані рецепти:

Хлібні булочки з розмарином
Солодкі профітролі
Печиво "Кураб'є Бакинське"
Сирний пиріг з мандаринами
Бутерброди "сонечка"
Болгарський картопляний салат
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: