Головна » Статті » Рецепти

Морквяно-апельсиновий крем-суп
Необхідні для приготування чотирьох порцій морквяно-апельсинового супу інгредієнти: 250 г молодої моркви, одна середнього розміру цибулина, три столові ложки маргарину, півтори склянки курячого бульйону, два середніх апельсина, один пучок кропу, 125 мл сметани, мелений чорний перець і сіль.
Моркву помити, почистити і нарізати великими кубиками. Ріпчасту цибулину почистити і дрібно нарізати. У каструльці розтопити маргарин і злегка обсмажити в ньому овочі, постійно їх при цьому помішуючи, після чого влити до ним курячий бульйон і швидко довести до кипіння, а потім варити на слабкому вогні, закривши кришкою, близько 20 хвилин. Овочі перетерти в пюре, суп остудити.
З одного апельсина вичавити сік і процідити його через сито. Другий апельсин почистити і потім відокремити м'якоть від плівок. Кріп промити і подрібнити, частина його відкласти для прикраси.
Заправити охолоджений суп апельсиновим соком, подрібненим кропом і сметаною, поперчити і посолити. Прикрасити кропом і шматочками апельсинової м'якоті.
Просмотров: 647
Категория: Рецепти |
| Теги: почистити, кропом

Рекомендовані рецепти:

Омлет з щавлем і сиром
Торт "Медовик"
Сирні вафлі
Буженина в тесті
Чізкейк з літніми ягодами
Готуємо кіш
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: