Млинцеві роли з копченим лососем: на млинці: 200 мілілітрів молока, 2 яйця, трохи солі і цукру, 7 столових ложок борошна, 1 пучок свіжої зелені (будь-яка на ваш смак) рослинна олія для смаження. для начинки: 7-8 столових ложок сметани (30-процентної жирності), а також приблизно 300-400 грамів копченого лосося. В першу чергу слід спекти млинці, які і будуть основою закусочних ролів: необхідно змішати яйця з молоком до однорідності, а потім додати в отриману суміш трошки солі і зовсім невелику щіпку цукру, а потім всипати борошно і добре перемішати, тісто має бути без грудочок. Свіжу зелень потрібно ретельно вимити, підсушити і дрібно нарубати, після чого теж додати в тісто, ну і посмажити досить тонкі млинці — їх повинно вийти п'ять штук. Готові і вже остиглі млинці слід щедро змастити сметаною, викласти на них порізану довгими тонкими смужками рибу і згорнути у вигляді рулетів. Рулетики охолодити, порізати на окремі шматочки-роли і викласти на блюдо.
|