Необхідні інгредієнти для того, щоб приготувати цю запіканку: 200 грамів макаронів, 400 грамів курячого фаршу, дві репчатых цибулини середніх розмірів одна середня морква, 100 г плавленого сиру, два курячих яйця, 500 мл молока, 50 грамів твердого сиру, зелень кропу, рослинна олія, сіль, перець і інші спеції за смаком. Ріпчасту цибулю необхідно порізати невеликими кубиками, моркву натерти на крупній тертці і всі разом злегка обсмажити на рослинному маслі. Плавлений сир натерти на дрібній тертці, змішати з яйцями, додати підсмажені моркву і цибулю, а потім і молоко. Додати до одержаної маси сіль, перець і спеції за смаком, все гарненько перемішати. Змастити форму для випічки рослинним маслом і злегка посипати сухарями. Викласти на дно форми сирі макарони, а зверху на них курячий фарш і залити сумішшю з молока, яєць, сиру і обсмажених моркви і цибулі. Форму поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати близько 40 хвилин. За 15-20 хвилин до готовності посипати запіканку натертим на дрібній тертці твердим сиром і подрібненою зеленню кропу. Запікати до появи золотистої скоринки.