Головна » Статті » Рецепти

Літній заливне з горошком
Для того, щоб приготувати це смачне і дивно яскраве і красиве літнє холодець вам знадобляться такі інгредієнти: одна невелика кольорова капуста, половина кілограми свіжого або замороженого зеленого горошку, дві третини склянки сушеної червоної сочевиці, три столових ложки желатину, одна середня морква, два бульйонні кубики, чорний мелений перець і сіль.
Необхідно перебрати сочевицю і відварити до готовності в трошки підсоленій воді. Цвітну капусту розділити на суцвіття і варити протягом 7-10 хвилин (головне, щоб капуста не розварилася). Моркву необхідно очистити і також відварити в підсоленій воді. Зелений горошок промити і зварити.
Приготувати дві склянки бульйону з кубиків. В невеликій кількості холодної води розчинити желатин, трохи підігріти, змішати з підготовленим бульйоном. Три чверті суміші бульйону з желатином додати до вареної сочевиці, посолити і поперчити за смаком. Половину отриманої маси перелити у форму і поставити в холодильник.
Коли маса у формі застигне, на неї потрібно рівномірно викласти суцвіття капусти. Горошок варений розтерти в пюре і злегка збити, потім з'єднати з залишками бульйонно-желатинової суміші і залити у форму на цвітну капусту. Поставити в холод і почекати поки охолоне, після чого вилити залишки сочевиці і поставити назад застигати.
Готове холодець акуратно перекласти з форми на блюдо і прикрасити зеленню.
Просмотров: 494
Категория: Рецепти |
| Теги: поставити, сочевиці

Рекомендовані рецепти:

Баклажани з сиром і помідорами
Ажурні млинці
Закусочні рибні кульки
Апельсинові мафіни
Ескалопи з свинини
«Рафаелло» з плавлених сирків
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: