Головна » Статті » Рецепти

Листкові батончики з горіхами
Необхідні інгредієнти: три з половиною склянки борошна, два яйця, один стакан води, третина чайної ложки солі, 100 грам вершкового масла, один стакан меду.

Для начинки: один стакан рубаних волоських горіхів, три столові ложки цукрової пудри, одна чайна ложка кориці.

Беремо 2,5 склянки борошна і замішуємо тісто, додавши в нього сіль і одне яйце. Гарненько його проминаем, накриваємо серветкою, викладають на стіл, на підлогу години. Потім з'єднуємо масло з однією склянкою борошна, і формуем в невелику коржик квадратної форми.

Дати тісту відлежатися і розкачати його в пласт. На середину тесту покласти сформованное масло. Завертываем тісто конвертом, розгортаємо в пласт товщиною приблизно 3 см, складаємо його, не розрізаючи, у 3-4 шари і виносимо на холод на 20 хвилин. Розгортаємо в пласт охолоджене тісто до товщини 1 см і нарізаємо круглі коржі склянкою. На отримані круглі коржі висипаємо горіхову начинку (мелений горіх, цукрова пудра, кориця). Закатуємо коржі з начинкою в батончики, укладаємо на лист, попередньо змащений маслом, зверху змащуємо їх яйцем.

Випікаємо наші батончики в духовці при температурі 230-240 градусів протягом 20-25 хвилин. Готові батончики опускаємо в киплячий мед, укладаємо на блюдо і посипаємо пудрою.
Просмотров: 569
Категория: Рецепти |
| Теги: горіх

Рекомендовані рецепти:

Рулет маковий на дріжджах
Житні млинці
Гулаб-джамун
Готуємо сушіння
Баклажани по-корейськи
Лимонні тістечка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: