Для приготування листкового рубленого тесту нам знадобиться на дві склянки пшеничного борошна - 250 г охолодженого вершкового масла або маргарину ( на ваш розсуд), пів склянки холодної чистої води, столова ложка оцту і чверть чайної ложки солі. Спосіб приготування тіста Нарізаємо маргарин і масло на невеликі шматки і рубаємо з борошном так, щоб суміш перетворилася в маленькі крупинки. Отриману масу збираємо гіркою, посередині цієї гірки робимо невелике поглиблення і продовжуючи рубати масу поступово вливаємо предврительно змішані воду і оцет, додаємо сіль за смаком. Швидко все це замішуємо і відправляємо в холодильник на кілька годин. Через пару годин його можна обробляти і використовувати як основу для вусной выпчеки. Листкове тісто добре підходить для випічки пиріжків з начинкою, всіляких рулетів. З листкового тіста виходить смачна піца. Загалом листкове тісто можна використовувати скрізь. Це досить смачно і просто в приготуванні.
|