Головна » Статті » Рецепти

Листкове печиво з сиру сулугуні
Таке печиво зі смаком сиру сулугуні може бути ще одним варіантом домашньої закуски до пива, ну або до бульйонів всіляким.
Необхідні для приготування цього печінка інгредієнти: половина кілограма готового листкового тіста, одне куряче яйце, 100-150 грамів копченого сиру сулугуні.
Тісто можна, звичайно, і самостійно приготувати, але взяти готове листкове тісто, природно, набагато простіше і час приготування зводиться до мінімуму.
Листове тісто потрібно розділити на дві частини і розкачати в два аркуша. Косичку сиру сулугуні розплести і дрібненько нарізати. Куряче яйце трохи збити.
На один з листів тіста викласти рівним шаром подрібнений сулугуні, розрівняти і злегка втиснути за допомогою качалки. Зверху змастити збитим яйцем, після чого накрити другим шматком тіста і розкачати.
З допомогою будь-яких форм (або просто ножем) вирізати фігурки-печива, які за бажанням можна посипати кунжутом.
Форму для випікання або деко злегка зволожити водою і викласти печиво і запікати в духовці, розігрітій до 200 градусів до золотистого кольору.
Вживати таке печиво в холодному вигляді.
Просмотров: 669
Категория: Рецепти |
| Теги: сиру, сулугуні

Рекомендовані рецепти:

Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Булочки "Кишеньки"
Тістечко пісочне з мигдалем
Ліниві голубці з грибами
Молоді кабачки в горіховому соусі
Грінки з беконом та помідорами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: