Головна » Статті » Рецепти |
Листкове печиво з сиру сулугуні
Таке печиво зі смаком сиру сулугуні може бути ще одним варіантом домашньої закуски до пива, ну або до бульйонів всіляким. Необхідні для приготування цього печінка інгредієнти: половина кілограма готового листкового тіста, одне куряче яйце, 100-150 грамів копченого сиру сулугуні. Тісто можна, звичайно, і самостійно приготувати, але взяти готове листкове тісто, природно, набагато простіше і час приготування зводиться до мінімуму. Листове тісто потрібно розділити на дві частини і розкачати в два аркуша. Косичку сиру сулугуні розплести і дрібненько нарізати. Куряче яйце трохи збити. На один з листів тіста викласти рівним шаром подрібнений сулугуні, розрівняти і злегка втиснути за допомогою качалки. Зверху змастити збитим яйцем, після чого накрити другим шматком тіста і розкачати. З допомогою будь-яких форм (або просто ножем) вирізати фігурки-печива, які за бажанням можна посипати кунжутом. Форму для випікання або деко злегка зволожити водою і викласти печиво і запікати в духовці, розігрітій до 200 градусів до золотистого кольору. Вживати таке печиво в холодному вигляді. | |
Просмотров: 669 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |