Для цього чудового блюда, яке називається правильно "крамбль з лососем" знадобляться ось такі продукти: до пів кіло філе лосося, борошна сто п'ятдесят грамів, до ста грамів вершкового масла, сіль, гірчиця зерниста в кількості одна столова ложка. Ще знадобиться сметана двісті грам, чайна ложечка цукру, кріп і лимонний сік (з половинки видавити).як готувати ледачий пиріг з лососем. Спочатку треба подрібнити холодне масло з борошном і сіллю, повинна вийти крихта. Цю крихту тонким шаром на деко насипаємо,хвилин п'ять запікаємо. Окремо треба запекти в порційних формочках сьомгу, але попередньо змішуємо сметанку, горчичку і лимонний сік, плюс додаємо цукор і нарізаний кріп. Цим соусом рибу заливаємо, десять хвилин запікаємо, а потім зверху крихтою присипаємо, рівняємо верх і знову запікаємо хвилин десять. Виходить такий собі ледачий пиріжок - начинка (запечена рибка) внизу, а тісто в верху. Скоринку можна сильніше запекти, тоді буде ще смачніше. Приємного!