Головна » Статті » Рецепти

Кутя з рису
Якщо цілих пшеничних зерен все ж не знайдете, можна приготувати кутю з рису.
Список потрібних продуктів: двісті грамів родзинок, п'ятсот грамів рису, двісті грамів горіхів (можна взяти мигдаль, волоські горішки, арахіс або зробити сочиво з сумішшю горіхів), п'ятдесят грамів меду або цукру, трохи кориці, цукрова пудра.

Процес приготування:

Заливаємо родзинки киплячою водою і залишаємо набухати. Рис промиваємо водою, заливаємо водою і нагріваємо до кипіння. Висипаємо його на друшляк, промиваємо проточною водою. Це процедура допоможе зробити рисову кашу розсипчастою.

Можна просто промити рис у декількох водах. В одному старовинному монастирському рецепті мені зустрічалася рекомендація промивати рис не менше семи разів.
Потім заливаємо рис великим кол-вом води, варимо до готовності, додаємо на друшляк і охолодити.

Мигдаль ошпарюємо окропом і дрібно рубаємо. Можна подрібнити горішки в кавомолці.
З'єднуємо горіхи з медом або цукром, додаємо кілька ложечок кип'яченої води. Змішуємо горіхи, обсушенный родзинки і рис. В окремій тарілці з'єднуємо корицю і цукрову пудру.

Викладаємо сочиво на тарілку і посипаємо цукровою пудрою.
Просмотров: 935
Категория: Рецепти |
| Теги: рис, водою

Рекомендовані рецепти:

Омлет з сиром
Ліниві голубці з грибами
Закусочний шпинат
Ватрушка "Ласун"
Горіхово-яблучний кекс
Кавове печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: