Головна » Статті » Рецепти |
Кутя з рису
Якщо цілих пшеничних зерен все ж не знайдете, можна приготувати кутю з рису. Список потрібних продуктів: двісті грамів родзинок, п'ятсот грамів рису, двісті грамів горіхів (можна взяти мигдаль, волоські горішки, арахіс або зробити сочиво з сумішшю горіхів), п'ятдесят грамів меду або цукру, трохи кориці, цукрова пудра. Процес приготування: Заливаємо родзинки киплячою водою і залишаємо набухати. Рис промиваємо водою, заливаємо водою і нагріваємо до кипіння. Висипаємо його на друшляк, промиваємо проточною водою. Це процедура допоможе зробити рисову кашу розсипчастою. Можна просто промити рис у декількох водах. В одному старовинному монастирському рецепті мені зустрічалася рекомендація промивати рис не менше семи разів. Потім заливаємо рис великим кол-вом води, варимо до готовності, додаємо на друшляк і охолодити. Мигдаль ошпарюємо окропом і дрібно рубаємо. Можна подрібнити горішки в кавомолці. З'єднуємо горіхи з медом або цукром, додаємо кілька ложечок кип'яченої води. Змішуємо горіхи, обсушенный родзинки і рис. В окремій тарілці з'єднуємо корицю і цукрову пудру. Викладаємо сочиво на тарілку і посипаємо цукровою пудрою. | |
Просмотров: 935 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |