Курка по-італійськи: 450 г курячих грудок, порізаних шматочками 1 чашка порізаної цибулі 4 зубчики часнику, подрібнити 2 чашки томатів консервованих шматочками 1 ч. ложка орегано 1 ч. ложка базиліка 2 чашки томатного пюре. Поріжте філе кубиками і викладіть на деко, политий невеликою кількістю оливкової олії. Поставте деко в духовку. Готуй грудки приблизно півгодини, потім додай цибулю і часник. Готуй ще 15 хвилин. Потім додай шматочки томатів, орегано і базилік. Полів грудки томатною пастою і поверни деко в духовку. Готуй грудки ще 30 хвилин. Подавайте з гарніром з овочів або картоплею. За бажанням можна додати гриби.
|