Курячий салат з горіхами та виноградом: 2 стебла селери 1 ст. л. тонко нарізаної цибулі 2 середні за розміром курячі грудки, половинка лимона 2 ст. л. волоських горіхів, 1 невелика виноградна гроно 1 пачка майонезу, мелений чорний перець і сіль за смаком. В каструлі з водою відваріть курку, відлийте бульйон, а м'ясо наріжте кубиками невеликого розміру. Селеру і цибулю дрібно порізати і змішати в салатниці або великий з м'ясом. Від виноградної грона відокремте виноградини і розріжте кожну. Великі ягоди – на три частини, маленькі – навпіл. Додайте в салатницю до решти продуктів і всипте туди ж горіхи. З половинки лимона вичавити соки влийте до інших компонентів салату, заправте майонезом і перемішайте. Приготований курячий салат з виноградом і горіхами посоліть і поперчіть за смаком. Можете відварити м'ясо курки заздалегідь, так салат можна приготувати дуже швидко – всього за кілька хвилин.
|