Такі незвичайні котлети стануть справжнім відкриттям. Вони одночасно і гострі і кисленькі (соусу), гострі. Загалом, раджу приготувати і самої випробувати, оскільки словами важко такий незвичайний смак передати. Необхідні інгредієнти: куряче м'ясо пів кіло (або вже готовий фар), чотири зубки часнику, пучок петрушки, олія оливкова, чотири ложки сухих хлібних крихт, один лимон (цедра і сік з нього знадобляться), склянка курячого бульйону і дві цибулини (одна у фарш піде, інша в соус).
Приготування котлеток: фарш розминаємо, додаємо крихти і дуже дрібно нарізану цибулину, петрушку, перець і сіль. Маленькі Котлетки ліпимо і зовсім небагато в оливковій олії обсмажуємо. Тепер займемося приготуванням соусу: часник і цибулю дрібно рубаємо, обсмажуємо, потім бульйон, сік лимонний сік і цедру з лимона додаємо (і цедри і соку трохи, орієнтуючись на смак). Через п'ять хвилин в соус закладаємо котлетки (соус бажано в сотейнику готувати), накриваємо кришкою, десять хвилин на слабкому вогні готуємо.