Головна » Статті » Рецепти

Курячі котлети в лимонному соусі (рецепт)
Такі незвичайні котлети стануть справжнім відкриттям. Вони одночасно і гострі і кисленькі (соусу), гострі. Загалом, раджу приготувати і самої випробувати, оскільки словами важко такий незвичайний смак передати. Необхідні інгредієнти: куряче м'ясо пів кіло (або вже готовий фар), чотири зубки часнику, пучок петрушки, олія оливкова, чотири ложки сухих хлібних крихт, один лимон (цедра і сік з нього знадобляться), склянка курячого бульйону і дві цибулини (одна у фарш піде, інша в соус).

Приготування котлеток: фарш розминаємо, додаємо крихти і дуже дрібно нарізану цибулину, петрушку, перець і сіль. Маленькі Котлетки ліпимо і зовсім небагато в оливковій олії обсмажуємо.
Тепер займемося приготуванням соусу: часник і цибулю дрібно рубаємо, обсмажуємо, потім бульйон, сік лимонний сік і цедру з лимона додаємо (і цедри і соку трохи, орієнтуючись на смак). Через п'ять хвилин в соус закладаємо котлетки (соус бажано в сотейнику готувати), накриваємо кришкою, десять хвилин на слабкому вогні готуємо.
Просмотров: 682
Категория: Рецепти |
| Теги: котлети, сік

Рекомендовані рецепти:

Полуничний смузі з вівсянкою (рецепт)
Як замаринувати твердий сир (рецепт)
Закусочне оселедцеве масло
Котлети з яловичини з сиром і кунжутом
Компот з ізюму (рецепт)
Галушки картопляні, фаршировані хлібом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: