Головна » Статті » Рецепти

Куряче філе "Маестро"
Для цієї страви підійде філе невеликого розміру - з нього вийдуть чудові фаршировані котлетки, які дуже сподобаються вашим домашнім, якщо ж куряче філе більше, то це блюдо можна буде подавати як своєрідний рулет, попередньо охолодивши і порізавши його порційно - теж дуже хороший варіант.
Для приготування цієї страви вам знадобиться: філе куряче, подкопченная шинка, сіль, мелений чорний перець, сухий базилік, одна чайна ложка яблучного оцту (або лимонного соку), одна чайна ложка оливкової олії, два-три зубчики часнику, одна чайна ложка коньяку, одна столова ложка вершкового масла (або жирних вершків), один збитий яєчний білок, зелень кропу.
Необхідно зрізати з кожної половинки мале філе, а у великому філе з більш потовщеною боку прорізати "кишеню", намагаючись зробити його якомога глибше, а краї філе підрівняти гострим ножем, надавши рівну овальну форму.
Змішати в чашці трохи солі, чорний перець, базилік, яблучний оцет, оливкову олію і часник, натерти цією сумішшю м'ясо зовні і всередині і залишити на 30 хвилин.
Обрізані частини філе подрібнити і така ж кількість будь підкопченої шинки дуже дрібно порізати, додати до цієї маси коньяк, вершки або вершкове масло, збитий білок, зелень кропу, сіль і перець. Фарш добре збити і щільно нафарширувати їм підготовлене філе. Потім філе обсмажити на розігрітому рослинному маслі з усіх боків до утворення рум'яної скоринки, а потім накрити сковороду кришкою і тушкувати до готовності (близько 10-15 хвилин на слабкому вогні.
Просмотров: 752
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, Чайна

Рекомендовані рецепти:

Апельсинові мафіни
Швейцарський шоколадний рулет
Пиріг з бринзою та руколою
Омлет-бісквіт
Яблучно-горіховий кекс з корицею
Кокосове печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: