Головна » Статті » Рецепти |
Котлети з баклажанів
Цей рецепт сподобається, насамперед, вегетаріанцям і дотримують пости. Деякі навіть готують такі котлети запас і заморожують їх, а потім взимку в пост пригощаються ними. У мене ж це блюдо викликала змішані почуття: з одного боку начебто смачно, з іншого - надто вже багато дій треба зробити. Мені більше подобаються печені або смажені баклажани. Але це лише моя думка. Хоча заради експерименту можна і приготувати, а раптом це саме ваш рецепт. Інгредієнти: Баклажани - 1 кг; Борошно - 1 склянка; Яйце - 2 штуки. Для соусу: Помідори - 2 штуки; Перець солодкий - 4 штуки; Часник і зелень; Лук - 4 штуки. Процес приготування: Всі овочі для соусу треба промити, нарізати і протушкувати. Окремо промити баклажани, потім очистити і пропустити через м'ясорубку. У баклажанову масу додати борошно і яйця. Перемішати і викладати котлетну масу ложкою на розігріту сковороду з маслом. Готові котлети викласти в миску і полити приготованим соусом, потім посипати часником і зеленню. Дати вистоятися півгодини. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 641 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |