Головна » Статті » Рецепти

Котлети з баклажанів
Цей рецепт сподобається, насамперед, вегетаріанцям і дотримують пости. Деякі навіть готують такі котлети запас і заморожують їх, а потім взимку в пост пригощаються ними. У мене ж це блюдо викликала змішані почуття: з одного боку начебто смачно, з іншого - надто вже багато дій треба зробити. Мені більше подобаються печені або смажені баклажани. Але це лише моя думка. Хоча заради експерименту можна і приготувати, а раптом це саме ваш рецепт.

Інгредієнти:

Баклажани - 1 кг;
Борошно - 1 склянка;
Яйце - 2 штуки.

Для соусу:

Помідори - 2 штуки;
Перець солодкий - 4 штуки;
Часник і зелень;
Лук - 4 штуки.

Процес приготування:

Всі овочі для соусу треба промити, нарізати і протушкувати.

Окремо промити баклажани, потім очистити і пропустити через м'ясорубку. У баклажанову масу додати борошно і яйця. Перемішати і викладати котлетну масу ложкою на розігріту сковороду з маслом.

Готові котлети викласти в миску і полити приготованим соусом, потім посипати часником і зеленню. Дати вистоятися півгодини.

Приємного апетиту!


Просмотров: 641
Категория: Рецепти |
| Теги: баклажани, штуки

Рекомендовані рецепти:

Пастуше пиріг
Болгарський картопляний салат
Омлет-бісквіт
М'яке гарбузове печиво
Картопляні пиріжки з капустою
Курячий рулет з яблуками і сухофруктами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: