Головна » Статті » Рецепти

Кексики-малятка
Для приготування кексиків вам знадобиться дві склянки борошна, три яйця, 120 г вершкового масла, склянка родзинок, півсклянки цукру, сода, сіль.
Поділяємо яйця на білки і жовтки. Збиваємо окремо з цукром, додаючи по півсклянки цукру в білки і жовтки). Важливо добре вбити жовтки - до одержання однорідної білої блискучої маси. Ну, а білі повинні істотно збільшитися в розмірі і набрати в себе багато кисню.
Далі обережно змішуємо обидві маси і додаємо розм'якшене вершкове масло. Ретельно перемішуємо, поступово додаючи борошно до отримання тесту тягучою консистенції. Далі додаємо в тісто трохи солі і гашеного соди. Ну, і нарешті, вводимо в масу родзинки, ще раз перемішуємо.
Попередньо необхідно розігріти духовку. Розливам тісто з маленьким формами, ставимо в духовку, випікаємо 20-25 хвилин при 200 градусах.
Після того, як кексики спеклися, вимикаємо духовку, але випічку не дістаємо до повного охолодження (так кекси не осядуть і без проблем дістануться з форм). Перед подачею кексиків-маляток їх можна покрити розтопленим шоколадом. Ваші діти будуть у захваті!
Просмотров: 530
Категория: Рецепти |
| Теги: духовку, маси

Рекомендовані рецепти:

Клубочки ниток
Фруктові цукерки з медом
Яловичина в лимонному соусі
Печиво-квадратики "Осіннього вечора"
Гулаб-джамун
Сирні булочками з солодкою кукурудзою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: