Картопляна піца: Картоплі 7 шт Цибулі ріпчастої 2 шт Помідор 2 шт Болгарського перцю 1 шт Ковбасних виробів 300 р Сиру 250 г Яєць 3 шт Молока 100 мл Солі і перцю за смаком. Чистимо і ріжемо тонкими кружальцями картоплю, укладаємо на злегка змащене олією деко, додаємо солі з перцем і відправляємо в гарячу духовку на 15-20 хв. Нарізаємо овочі, ковбасні вироби, збиваємо яйця з молоком, посипаємо перцем і сіллю. Через 15-20 хв. дістаємо деко, посипаємо цибулею, зверху кладемо помідори, болгарський перець і вироби з ковбас. Все це заливаємо збитими яйцями з молоком, знову відправляємо в духовку (тепер вже на 20-30 хвилин) з температурою 180 С. Потім кладемо на піцу натертий на тертці сир і залишаємо знову в духовку вже на останні 5 хвилин.
|