Головна » Статті » Рецепти

Картопля, запечена з бринзою і шинкою
Блюдо це хоч і проста по складу, але виходить дуже красивим, смачним і ситним, а від аромату, який буде на кухні поки картопелька запікається у ваших домашніх вже будуть текти слинки...
Для того, щоб приготувати таку картоплю необхідний наступний набір інгредієнтів: чотири великих картоплини, 300 грамів бринзи, 300 грамів шинки (або бекону), пучок зелені кропу, мелений чорний перець і сіль за вашим смаком.
Бринзу і шинку або бекон необхідно нарізати тонкими скибочками. Сиру картоплю слід очистити від шкірки і потім зробити на ньому надрізи через відстань приблизно в один сантиметр. В отримані надрізи потрібно вставити почергово нарізані шинку і бринзу. Після цього підготовлений таким чином картоплю необхідно посипати сіллю і чорним перцем за смаком і загорнути кожен у фольгу. Запікати таку картоплю потрібно в духовці при температурі 180 градусів протягом приблизно однієї години.
Готову картоплю вийняти з фольги і посипати подрібненою зеленню кропу.
Просмотров: 1117
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: приблизно, картоплю

Рекомендовані рецепти:

Ажурні млинці (рецепт)
Свинина по-китайськи
"Торф'яної пиріг"
Відкриті булочки з персиком
Швейцарський шоколадний рулет
Фруктові пончики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: