Блюдо це хоч і проста по складу, але виходить дуже красивим, смачним і ситним, а від аромату, який буде на кухні поки картопелька запікається у ваших домашніх вже будуть текти слинки... Для того, щоб приготувати таку картоплю необхідний наступний набір інгредієнтів: чотири великих картоплини, 300 грамів бринзи, 300 грамів шинки (або бекону), пучок зелені кропу, мелений чорний перець і сіль за вашим смаком. Бринзу і шинку або бекон необхідно нарізати тонкими скибочками. Сиру картоплю слід очистити від шкірки і потім зробити на ньому надрізи через відстань приблизно в один сантиметр. В отримані надрізи потрібно вставити почергово нарізані шинку і бринзу. Після цього підготовлений таким чином картоплю необхідно посипати сіллю і чорним перцем за смаком і загорнути кожен у фольгу. Запікати таку картоплю потрібно в духовці при температурі 180 градусів протягом приблизно однієї години. Готову картоплю вийняти з фольги і посипати подрібненою зеленню кропу.