Головна » Статті » Рецепти

Карпаччо готується з сирого м'яса?
Я знайшла рецепт карпаччо з яловичини, але ось сиджу і зрозуміти не можу, це блюдо з сирого м'яса готується? В рецепті написано, що шматочок яловичини треба заморозити, тонко нарізати і зробити спеціальний соус, подавати з соусом. Але не написано конкретно сире м'ясо треба нарізати або ж відварити шматочок і потім заморозити його... Як правильно?
Просмотров: 609
Категория: Рецепти |
| Теги: яловичини, заморозити

Рекомендовані рецепти:

Домашні пряники "М'ятні"
Гострий суп з квасолею
Смородиновий пиріг
Кекс з лимоном і маком
Кекс столичний
Яблука, фаршировані салатом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: