Головна » Статті » Рецепти

Карпаччо готується з сирого м'яса?
Я знайшла рецепт карпаччо з яловичини, але ось сиджу і зрозуміти не можу, це блюдо з сирого м'яса готується? В рецепті написано, що шматочок яловичини треба заморозити, тонко нарізати і зробити спеціальний соус, подавати з соусом. Але не написано конкретно сире м'ясо треба нарізати або ж відварити шматочок і потім заморозити його... Як правильно?
Просмотров: 545
Категория: Рецепти |
| Теги: яловичини, заморозити

Рекомендовані рецепти:

Тости з овочами і пастою авокадо
Яблучний пай
Рублене тісто
Горіхові рогалики
Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: