Головна » Статті » Рецепти

Карбонат по-домашньому
Карбонат - це ніжне свиняча вирізка, смачна, м'яка і просто тане в роті, і має свої тонкощі в приготовлении.Взять близько кілограма хорошою свинячої вирізки прямокутного перерізу, з тонким шаром жиру з одного боку.
Викладе на сковороду жирком вгору, натерти сумішшю (у рівних частинах) солі, чорного і червоного перцю, цукру. Дуже добре втерти і рівномірно весь шматок полити соняшниковою рафінованою олією.
Навколо м'яса залити на 1 см розсолу від маринованих помідорів. Не потрібно відціджувати, якщо будуть якісь листки, часник.
Закрити щільно кришкою, поставити на сильний вогонь, нехай кипить 10 хв.
Потім перевернути, знову підлили розсольчику, кришку на місце і нехай 15 хвилин так покипить.
Знову перевернули, зменшила вогонь, відкрили порожниною і витримуємо по 5 хвилин з кожної сторони. Перевіряємо готовність, проткнувши виделкою, якщо виділяється прозорий сік, не мутний, то свинина готова. У разі рожевою забарвлення знову за 5 хвилин обсмажуємо під кришкою.
На стіл подати, нарізавши на тонкі скибочки.
Просмотров: 484
Категория: Рецепти |
| Теги: кришкою, знову

Рекомендовані рецепти:

Болгарський картопляний салат
Угорські булочки з сиром
Домашня куряча ковбаса
Цукерки "Вишневий мармелад"
Свинина за оригінальним рецептом
Соус "Бер-блан"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: