Головна » Статті » Рецепти

Капуста з подвійним фаршем
Продукти: великий качан капусти;
бульйон з овочів;

М'ясний фарш:
350 грамів телятини;
350 грамів свинини;
150 г копченої грудинки;
пара варених жовтків;
дві скибочки черствого хліба;
рубана петрушка;
цибулина;
молоко;
кориця, мускатний горіх, перчик, сіль;

Овочевий фарш:
дві ріпи,
три морквини;
дві цибулини;
рослинне і вершкове масло;

Беремо качан і прибираємо грубі зовнішні листки. Решта акуратно вирізаємо і 5 хв. варимо в киплячій солоній воді.

Шматочки хліба кришимо і замочуємо в молоці. М'ясо і грудинку подрібнюємо блендером, нарізаємо цибулю. З'єднуємо м'ясо, петрушку, жовтки і хліб, приправляємо спеціями з сіллю.

Рубаємо маленькими кубиками ріпу, цибулю і моркву для овочевого фарша.Вареную качан капусти ріжемо соломкою. Тушкуємо овочі в суміші вершкового і рослинного масел.
Розкладаємо на робочій поверхні великий шматок марлі. На марлю кладемо внапуск найбільші капустяне листя. Викладаємо ½ овочевого фаршу, накриваємо капустяним листям. Зверху на капустяне листя кладемо другу половину овочевого фаршу, зверху знову накриваємо листям.

З м'ясного фаршу формуємо колобок і викладаємо на останній шар капустяного листя. Закриваємо капустяне листя так, щоб сформувався цілий капустяний качан, а м'ясний фарш був би закрыт.Края марлі піднімаємо і пов'язуємо зверху мотузкою. Виходить як-би цілий качан капусти, загорнутий в марлю.

Варимо капусту 1.5 години в овочевому бульйоні. Виймаємо, розгортаємо і розрізаємо на шматки. Подаємо з бульйоном.
Просмотров: 675
Категория: Рецепти |
| Теги: Качан, листя

Рекомендовані рецепти:

Зефір на десерт
Домашні цукерки з інжиром
Пиріг-галета з журавлиною
Гречана каша з тофу
Готуємо "Рибник"
Хачапурі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: