Головна » Статті » Рецепти |
Капуста з подвійним фаршем
Продукти: великий качан капусти; бульйон з овочів; М'ясний фарш: 350 грамів телятини; 350 грамів свинини; 150 г копченої грудинки; пара варених жовтків; дві скибочки черствого хліба; рубана петрушка; цибулина; молоко; кориця, мускатний горіх, перчик, сіль; Овочевий фарш: дві ріпи, три морквини; дві цибулини; рослинне і вершкове масло; Беремо качан і прибираємо грубі зовнішні листки. Решта акуратно вирізаємо і 5 хв. варимо в киплячій солоній воді. Шматочки хліба кришимо і замочуємо в молоці. М'ясо і грудинку подрібнюємо блендером, нарізаємо цибулю. З'єднуємо м'ясо, петрушку, жовтки і хліб, приправляємо спеціями з сіллю. Рубаємо маленькими кубиками ріпу, цибулю і моркву для овочевого фарша.Вареную качан капусти ріжемо соломкою. Тушкуємо овочі в суміші вершкового і рослинного масел. Розкладаємо на робочій поверхні великий шматок марлі. На марлю кладемо внапуск найбільші капустяне листя. Викладаємо ½ овочевого фаршу, накриваємо капустяним листям. Зверху на капустяне листя кладемо другу половину овочевого фаршу, зверху знову накриваємо листям. З м'ясного фаршу формуємо колобок і викладаємо на останній шар капустяного листя. Закриваємо капустяне листя так, щоб сформувався цілий капустяний качан, а м'ясний фарш був би закрыт.Края марлі піднімаємо і пов'язуємо зверху мотузкою. Виходить як-би цілий качан капусти, загорнутий в марлю. Варимо капусту 1.5 години в овочевому бульйоні. Виймаємо, розгортаємо і розрізаємо на шматки. Подаємо з бульйоном. | |
Просмотров: 675 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |