Головна » Статті » Рецепти

Кабачки, фаршировані сиром
Літо в самому розпалі, а значить - пора готувати фаршировані кабачки. Існує безліч варіантів приготування фаршированих кабачків. Поділюся одним з найулюбленіших. Блюдо виходить легке, корисне і по-справжньому літній.
Для приготування нам будуть потрібні наступні продукти:

три великих, але при цьому молодих кабачка;
чорний перець;
півкілограма сиру;
сто грамів голландського або будь-якого іншого твердого сиру;
сіль;
парочка зубчики часничку;
гілочка естрагону (необов'язково);
1 ст. ложка ростить. масла;
пучок петрушки;

Приготування

Кабачки миємо й розрізаємо уздовж так, щоб вийшла своєрідна кабачкова «човник» з кришечкою. Потім чайною ложечкою обережно видаляємо середину.
Сир тремо на дрібній терочке, а сир протираємо через сито. Зелень миємо, сушимо і дрібненько рубаємо. Часник чистимо і товчемо в ступці.

У велику миску викладаємо зелень, сир і часник. Приправляємо до смаку сіллю, перцем і гарненько перемішуємо. Змащуємо деко ростить. маслом, на деко викладаємо «човники».

Наповнюємо кожну «човник» начинкою, зубочисткою закріплюємо кришечку і запікаємо в духовці 35 хв. Температура духовки - 180 °С.
Просмотров: 624
Категория: Рецепти |
| Теги: ростить, сир

Рекомендовані рецепти:

Цибулевий джем
Рибка по-провансальски
Персиковий торт-суфле
Яблука, фаршировані салатом
Салат з оселедцем (рецепт)
Риба, запечена з оливками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: