Головна » Статті » Рецепти |
Кабачки, фаршировані сиром
Літо в самому розпалі, а значить - пора готувати фаршировані кабачки. Існує безліч варіантів приготування фаршированих кабачків. Поділюся одним з найулюбленіших. Блюдо виходить легке, корисне і по-справжньому літній. Для приготування нам будуть потрібні наступні продукти: три великих, але при цьому молодих кабачка; чорний перець; півкілограма сиру; сто грамів голландського або будь-якого іншого твердого сиру; сіль; парочка зубчики часничку; гілочка естрагону (необов'язково); 1 ст. ложка ростить. масла; пучок петрушки; Приготування Кабачки миємо й розрізаємо уздовж так, щоб вийшла своєрідна кабачкова «човник» з кришечкою. Потім чайною ложечкою обережно видаляємо середину. Сир тремо на дрібній терочке, а сир протираємо через сито. Зелень миємо, сушимо і дрібненько рубаємо. Часник чистимо і товчемо в ступці. У велику миску викладаємо зелень, сир і часник. Приправляємо до смаку сіллю, перцем і гарненько перемішуємо. Змащуємо деко ростить. маслом, на деко викладаємо «човники». Наповнюємо кожну «човник» начинкою, зубочисткою закріплюємо кришечку і запікаємо в духовці 35 хв. Температура духовки - 180 °С. | |
Просмотров: 662 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |