Головна » Статті » Рецепти

Які страви можна приготувати з рапсовим маслом?
Рапсове масло поряд з оливковою, соняшниковою і соєвим є одним з найпопулярніших масел в світі. У нас воно, на жаль, рідко використовується. З додаванням ріпакової олії можна приготувати цікаві страви.
Арахісова гранола
Продукти: чотири повних стіл. ложечки арахісового масла з шматками арахісу ( готове масло можна замінити вершковим маслом + подрібнений арахіс), чотири стіл. ложечки меду, а краще кленового сиропчика, стакан вівсянки (пластівці), дві стіл. ложки ріпакової олії.

В каструльці змішуємо всі компоненти, крім вівсяних пластівців. Підігріваємо до тих пір, поки арахісове масло не почне танути. Тепер насипати пластівці, перемішуємо і запікаємо півгодини при 150 гр., помішуючи кожні 10 хвилин.

Салатик з папайєю і горіхами пекан
Продукти:
маленька стигла папайя або манго;
два кочанчика латуку;
половинка склянки горіхів пекан;
двісті п'ятдесят грамів сиру «Піреус булгарит";
Заправка:
по одній стіл. ложки білого винного оцту, апельсинового соку, лимонного соку;
сіль;
по одній чайн. ложки гірчиці і меду;
3 стіл. ложки ріпакової олії;
чорний перчик;

Приготування:
Чистимо папайю, ріжемо м'якоть кубиками 2 см, кришимо сир, вимиті салатні листя рвемо руками. З'єднуємо всі компоненти + горішки. Перемішуємо інгредієнти соусу, поливаємо їм салатик і подаємо.

Просмотров: 504
Категория: Рецепти |
| Теги: стіл, олії

Рекомендовані рецепти:

Торт пісочно-чорносливове
Мафіни з мигдалем і цукатами
Яблучні сирники
Свинина за оригінальним рецептом
Фруктові пончики
Закуска з брокколі і шпрот
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: