Головна » Статті » Рецепти |
Які страви можна приготувати з рапсовим маслом?
Рапсове масло поряд з оливковою, соняшниковою і соєвим є одним з найпопулярніших масел в світі. У нас воно, на жаль, рідко використовується. З додаванням ріпакової олії можна приготувати цікаві страви. Арахісова гранола Продукти: чотири повних стіл. ложечки арахісового масла з шматками арахісу ( готове масло можна замінити вершковим маслом + подрібнений арахіс), чотири стіл. ложечки меду, а краще кленового сиропчика, стакан вівсянки (пластівці), дві стіл. ложки ріпакової олії. В каструльці змішуємо всі компоненти, крім вівсяних пластівців. Підігріваємо до тих пір, поки арахісове масло не почне танути. Тепер насипати пластівці, перемішуємо і запікаємо півгодини при 150 гр., помішуючи кожні 10 хвилин. Салатик з папайєю і горіхами пекан Продукти: маленька стигла папайя або манго; два кочанчика латуку; половинка склянки горіхів пекан; двісті п'ятдесят грамів сиру «Піреус булгарит"; Заправка: по одній стіл. ложки білого винного оцту, апельсинового соку, лимонного соку; сіль; по одній чайн. ложки гірчиці і меду; 3 стіл. ложки ріпакової олії; чорний перчик; Приготування: Чистимо папайю, ріжемо м'якоть кубиками 2 см, кришимо сир, вимиті салатні листя рвемо руками. З'єднуємо всі компоненти + горішки. Перемішуємо інгредієнти соусу, поливаємо їм салатик і подаємо. | |
Просмотров: 657 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |