Головна » Статті » Рецепти

Які прянощі і приправи можна використовувати для гарнірів?
Додавання прянощів або приправ у звичний гарнір з картоплі або рису додасть страві абсолютно новий смак. Потрібно тільки знати що і з чим поєднується.
гарніру з білокачанної капусти додайте кмин, чорний мелений перець, червоний пекучий перець або солодкий перець, коріандр, цибуля, аїр, часник, коріандр, гвоздику.До цвітній капусті - мускатний горіх, чебрець, базилік, естрагон.
До квашеної капусти - чорний мелений перець, червоний перець (пекучий або солодкий), любисток, майоран, базилік, хрін, естрагон, перець запашний, лавровий лист, кмин, мускатний горіх, прянощі для супу.
гарніру з гороху - кмин, петрушку, часник, базилік, розмарин, чебрець, чебрець, мускатний горіх.
гарніру з сочевиці - коріандр, цибуля і часник, каррі, чебрець.
До бобовим - селера, петрушка, мускатний горіх, базилік, чебрець, лавровий лист, аїр, кріп, майоран, чебрець, чорний перець.
До смаженій картоплі - кмин, чебрець, базилік, чебрець, майоран, чорний мелений перець, цибулю і часник.
До картопляного пюре - чорний мелений перець, свіжа пряна зелень, мускатний горіх, цибуля.
До гарніром з рису - імбир, мускатний горіх, шафран, майоран, материнка, любисток, кардамон, естрагон, каррі, коріандр.
Просмотров: 361
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, чебрець

Рекомендовані рецепти:

Ладду - східне ласощі з нуту
Пиріг з м'ясом і овочами
Торт з мигдальною начинкою
Баклажани по-корейськи
Шоколадний торт-бізі
Повітряні сирники
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: