Головна » Статті » Рецепти |
Які прянощі і приправи можна використовувати для гарнірів?
Додавання прянощів або приправ у звичний гарнір з картоплі або рису додасть страві абсолютно новий смак. Потрібно тільки знати що і з чим поєднується. гарніру з білокачанної капусти додайте кмин, чорний мелений перець, червоний пекучий перець або солодкий перець, коріандр, цибуля, аїр, часник, коріандр, гвоздику.До цвітній капусті - мускатний горіх, чебрець, базилік, естрагон. До квашеної капусти - чорний мелений перець, червоний перець (пекучий або солодкий), любисток, майоран, базилік, хрін, естрагон, перець запашний, лавровий лист, кмин, мускатний горіх, прянощі для супу. гарніру з гороху - кмин, петрушку, часник, базилік, розмарин, чебрець, чебрець, мускатний горіх. гарніру з сочевиці - коріандр, цибуля і часник, каррі, чебрець. До бобовим - селера, петрушка, мускатний горіх, базилік, чебрець, лавровий лист, аїр, кріп, майоран, чебрець, чорний перець. До смаженій картоплі - кмин, чебрець, базилік, чебрець, майоран, чорний мелений перець, цибулю і часник. До картопляного пюре - чорний мелений перець, свіжа пряна зелень, мускатний горіх, цибуля. До гарніром з рису - імбир, мускатний горіх, шафран, майоран, материнка, любисток, кардамон, естрагон, каррі, коріандр. | |
Просмотров: 549 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |