Головна » Статті » Рецепти

Як зварити солянку?
Цей рецепт солянки зовсім простий, і не потрібно багато різних інгредієнтів як у більш складних рецептах. Але на смак простота приготування не впливає - солянка виходить відмінна!
Що знадобиться для приготування (на 3-х літрову каструлю)
250 грам свинини
250 грам курятини (стегенця або стегенце)
150 грам копченої або напівкопченої ковбаси
Три - чотири солоних огірка
20 штук маслин без кісточок
Дві цибулини
Столова ложка томатної пасти
Рослинна олія
Сіль і спеції за смаком
Приготування

Наливаємо у каструлю холодну воду, кладемо розрізане на шматочки м'ясо і курятину, доводимо до кипіння. Перший бульйон злити або зняти піну і продовжити варити - на ваш розсуд.
Варимо м'ясо годину, потім виймаємо курку, додаємо лавровий лист і перець і варимо м'ясо ще з півгодини.
Робимо заправку. Дрібно ріжемо цибулю, маслини нарізаємо кружечками, дрібними кубиками ріжемо ковбасу, натираємо огірки на крупній тертці.

В сковорідці розігріваємо масло, трохи обсмажуємо цибулю і додаємо ковбасу. Даємо злегка підрум'янитися, кладемо томатну пасу і вливаємо ополоник бульйону. Накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні. Додаємо огірочки і тушкуємо все разом. Кладемо половину нарізаних маслин, спеції і тушкуємо ще хвилин десять.

Дістаємо м'ясо з бульйону, ріжемо дрібними шматочками. Також дрібно ріжемо куряче м'ясо. Повертаємо в бульйон, туди ж відправляємо вміст сковорідки, інші маслини і варимо хвилин двадцять. Солити не потрібно, але спробуйте на смак - якщо здається що солі недостатньо - підсоліть в самому кінці.
Подаємо солянку з часточками лимона і зі сметаною.
Просмотров: 643
Категория: Рецепти |
| Теги: ріжемо, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Шоколадне печиво
Пісний вишнево-шоколадний кекс
Мафіни з бананом і горіхами
Горіхово-яблучний кекс
Відкритий пиріг з персиками
Салат "Червоний"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: