Головна » Статті » Рецепти |
Як зварити солянку?
Цей рецепт солянки зовсім простий, і не потрібно багато різних інгредієнтів як у більш складних рецептах. Але на смак простота приготування не впливає - солянка виходить відмінна! Що знадобиться для приготування (на 3-х літрову каструлю) 250 грам свинини 250 грам курятини (стегенця або стегенце) 150 грам копченої або напівкопченої ковбаси Три - чотири солоних огірка 20 штук маслин без кісточок Дві цибулини Столова ложка томатної пасти Рослинна олія Сіль і спеції за смаком Приготування Наливаємо у каструлю холодну воду, кладемо розрізане на шматочки м'ясо і курятину, доводимо до кипіння. Перший бульйон злити або зняти піну і продовжити варити - на ваш розсуд. Варимо м'ясо годину, потім виймаємо курку, додаємо лавровий лист і перець і варимо м'ясо ще з півгодини. Робимо заправку. Дрібно ріжемо цибулю, маслини нарізаємо кружечками, дрібними кубиками ріжемо ковбасу, натираємо огірки на крупній тертці. В сковорідці розігріваємо масло, трохи обсмажуємо цибулю і додаємо ковбасу. Даємо злегка підрум'янитися, кладемо томатну пасу і вливаємо ополоник бульйону. Накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні. Додаємо огірочки і тушкуємо все разом. Кладемо половину нарізаних маслин, спеції і тушкуємо ще хвилин десять. Дістаємо м'ясо з бульйону, ріжемо дрібними шматочками. Також дрібно ріжемо куряче м'ясо. Повертаємо в бульйон, туди ж відправляємо вміст сковорідки, інші маслини і варимо хвилин двадцять. Солити не потрібно, але спробуйте на смак - якщо здається що солі недостатньо - підсоліть в самому кінці. Подаємо солянку з часточками лимона і зі сметаною. | |
Просмотров: 643 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |