Головна » Статті » Рецепти |
Як зробити тісто для кіша за класичним рецептом?
Відкритий пиріг - киш - роблять з самими різними начинками. Це може бути і м'ясо, і риба, гриби і овочі, а можуть бути і солодкі пироги, наприклад - з ягодами, з варенням. Тісто для кіша готується універсальний, підходить для будь-якої начинки. Його можна зробити заздалегідь і зберігати до пори до часу в морозилці. Необхідні продукти 125 грам вершкового масла або маргарину Одне яйце Щіпка солі 250 грам борошна Приготування Борошно просіваємо гіркою на стіл, змішуємо з сіллю. Масло або маргарин ріжемо невеликими шматочками прямо в борошно і рубаємо ножем до стану хлібної крихти. Яйце збиваємо виделкою або вінчиком, робимо в серединці нашої олійною крихти поглиблення і виливаємо яйце. Швидко замішуємо тісто. Якщо погано з'єднуються інгредієнти, влийте трохи холодної води. Тісто трохи помісити щоб воно стало однорідним, сформувати кулю. Покласти його на дно форми і долонею і пальцями розподілити по формі (закрити дно і стінки). Поставити на півгодини в холодильник, потім заповнити начинкою і випікати в гарячій духовці. Якщо тісто буде зберігатися, то його потрібно загорнути в харчову плівку і прибрати в морозилку. | |
Просмотров: 644 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |