Головна » Статті » Рецепти

Як зробити тісто для кіша за класичним рецептом?
Відкритий пиріг - киш - роблять з самими різними начинками. Це може бути і м'ясо, і риба, гриби і овочі, а можуть бути і солодкі пироги, наприклад - з ягодами, з варенням. Тісто для кіша готується універсальний, підходить для будь-якої начинки. Його можна зробити заздалегідь і зберігати до пори до часу в морозилці.
Необхідні продукти

125 грам вершкового масла або маргарину
Одне яйце
Щіпка солі
250 грам борошна

Приготування

Борошно просіваємо гіркою на стіл, змішуємо з сіллю. Масло або маргарин ріжемо невеликими шматочками прямо в борошно і рубаємо ножем до стану хлібної крихти.
Яйце збиваємо виделкою або вінчиком, робимо в серединці нашої олійною крихти поглиблення і виливаємо яйце. Швидко замішуємо тісто. Якщо погано з'єднуються інгредієнти, влийте трохи холодної води. Тісто трохи помісити щоб воно стало однорідним, сформувати кулю. Покласти його на дно форми і долонею і пальцями розподілити по формі (закрити дно і стінки). Поставити на півгодини в холодильник, потім заповнити начинкою і випікати в гарячій духовці.
Якщо тісто буде зберігатися, то його потрібно загорнути в харчову плівку і прибрати в морозилку.
Просмотров: 644
Категория: Рецепти |
| Теги: яйце, тісто

Рекомендовані рецепти:

Хрустка випічка
Житні млинці
Гречка з консервованим тунцем
Котлети з підливою
М'яке гарбузове печиво
Грінки з беконом та помідорами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: