Головна » Статті » Рецепти |
Як зробити сирну ковбаску?
Барвистий вид сирної ковбаски трохи збиває з пантелику - здається що це яскравий солодкий десерт. Насправді блюдо солонувате - в його основі сир, до якого додані овочі. Що знадобиться для приготування 200 грам твердого сиру 100 грам вершкового масла Один болгарський перець 10 - 15 оливок або маслин Невеликий пучок петрушки Червоний мелений перець за смаком (можна брати солодку або гостру паприку) Приготування Дістаньте масло з холодильника заздалегідь, щоб воно стало м'яким і добре перемішувалося з іншими інгредієнтами. Натріть сир на крупній тертці. Перець розріжте навпіл, видаліть насіння, м'якоть наріжте дрібними кубиками. Також дрібно порубаєте петрушку і оливки (маслини). Змішайте масло з сиром, додайте мелений червоний перець і нарізані овочі. Ретельно вимісіть суміш і викладіть на лист харчової плівки або на целофановий пакет. Сформуйте ковбаску, загорніть його в плівку, закрутіть з боків кінці плівки як на ковбасі і приберіть в холодильник. Перед подачею до столу наріжте кружечками. Якщо хочете щоб ковбаска вийшла більш щільною, додайте більше вершкового масла. | |
Просмотров: 698 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |