Головна » Статті » Рецепти

Як зробити сирну ковбаску?
Барвистий вид сирної ковбаски трохи збиває з пантелику - здається що це яскравий солодкий десерт. Насправді блюдо солонувате - в його основі сир, до якого додані овочі.
Що знадобиться для приготування

200 грам твердого сиру
100 грам вершкового масла
Один болгарський перець
10 - 15 оливок або маслин
Невеликий пучок петрушки
Червоний мелений перець за смаком (можна брати солодку або гостру паприку)

Приготування

Дістаньте масло з холодильника заздалегідь, щоб воно стало м'яким і добре перемішувалося з іншими інгредієнтами.
Натріть сир на крупній тертці. Перець розріжте навпіл, видаліть насіння, м'якоть наріжте дрібними кубиками. Також дрібно порубаєте петрушку і оливки (маслини). Змішайте масло з сиром, додайте мелений червоний перець і нарізані овочі. Ретельно вимісіть суміш і викладіть на лист харчової плівки або на целофановий пакет. Сформуйте ковбаску, загорніть його в плівку, закрутіть з боків кінці плівки як на ковбасі і приберіть в холодильник. Перед подачею до столу наріжте кружечками.
Якщо хочете щоб ковбаска вийшла більш щільною, додайте більше вершкового масла.
Просмотров: 698
Категория: Рецепти |
| Теги: овочі, перець

Рекомендовані рецепти:

Полунично-фруктовий салат
Пиріг з куркою, рікотою та шпинатом
Бутербродний торт "Полосатик"
Курка з квасолею
Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Пиріг з м'ясом і овочами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: