Головна » Статті » Рецепти

Як зробити сирне печиво на соді?
В рецепті соди ні, в даному випадку це позначення певної випічки. На весь процес приготування йде не більше сорока хвилин. Так що печиво цілком можна спекти поки готується обід, а потім подати до супу замість хліба або запропонувати в якості десерту.
Що знадобиться для приготування

320 грам борошна (дуже бажано використовувати цільнозернове борошно)
Столова ложка цукру
120 грам вершкового масла
160 мл молока
150 грам сиру
Третину чайної ложки чорного меленого перцю
Дві з половиною чайних ложки розпушувача
Неповна чайна ложка солі

Приготування

Просіваємо борошно на стіл гіркою. Змішуємо сіллю, перцем, розпушувачем. Нарізаємо в борошно холодне вершкове масло і розтираємо до стану жирної олійною крихти. Всипаємо цукор, натираємо сир на тертці прямо в отриману крихту. Вливаємо молоко. Замішуємо Руками тісто, але не місіть його довго, інакше тісто «затягнеться» і печиво вийде жорстким. Просто змішайте всі інгредієнти і трохи помісіть.
Відразу після замісу розкачайте тісто в пласт товщиною близько сантиметра і формочками або склянкою вирізуйте печиво. Викладіть його на деко, випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 12 - 15, не більше. Печиво повинне придбати легкий золотистий відтінок, але залишитися м'яким.
Просмотров: 626
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, печиво

Рекомендовані рецепти:

Курка з томатним рисом
Оселедець у східному стилі
Медовий пиріг на швидку руку
Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Цибульні булочки
Ватрушка "Ласун"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: